Morten & mette har stafetten.

Stafetten kommer denne gang fra Mette, Morten, Maria og Maja.

RETUR TIL MENU

Hej Familie Nyt.

Ja, så er det blevet vores tur igen.

Der er sket et par ting her i Gudum de sidste måneder, vi har f.eks. haft barnedåb. En uforglemmelig dag, hvor der skete lidt af hvert. Der var konfirmation i Gudum Kirke den dag vi fik Maja døbt, hendes fulde navn er Maja Bach Damsgaard. Mor ville også lige have en finger med i spillet. Det mellemnavn har Maria også fået nu.

Dåben var lige efter konfirmanderne, der var kun syv, så det var ikke så længe de små skulle holde ud. Det gik fint, og det var Morten der bar hende. Efter udgangsbønnen bad kirkesangeren dåbsfølget om, at komme ind i kirken igen efter ca. i 5 min. vi var ret spændte på hvad de ville sige. Det gik ikke op for dem til at starte med, men da de så at der var stillet stole op ved alteret gik det op for dem. De skulle minsandten også til bryllup. Det var kun vores forældrer der viste det. Det var alle pengene værd at se de andres reaktion.

Brylluppet var bestemt 4 dage før barnedåben, nu havde vi jo inviteret gæster og bestilt maden, så det var jo nu eller aldrig, og præsten syntes at det bare var helt fint.

Dem der har prøvet at gå op af kirkegulvet med sin far ved sin side, vil nok holde med mig i, at den oplevelse er bare så dejlig. Brudebuket og brystbuket var lavet med koralfarvet roser og grønt, og med et hvid kniplet bånd som min mor har lavet. Den hænger nu her hjemme i en ramme og ser næsten lige så pæn ud som den dag. Nu var det gjort ordenligt, vi syntes begge at der manglede noget, selvom der også var gjort noget ud af det på Rådhuset. Den dag glemmer vi aldrig.

Vores sommerferie gik til Norge i år. Vi fulgtes med vores venner, og havde alletiders tur igennem Gudbrandsdalen til Trollstigen og ned igennem Østerdalen, over til Lillehammer. Den norske natur er nu noget for sig selv, så storslået at man slet ikke kan kapere det. Morten og Knud Erik, Vicki og Aviaja prøvede hjulbob i Lillehammer, den samme bane der bliver brugt i vinter OL,CA. 1800 m på 1,50 min. det går stærkt. Ellers nød vi naturen når det ikke regnede, hvad det gjorde lidt for tit.

På færgen hjem fejrede vi Marias fødselsdag med en rigtig konditorlagkage og sodavand. Det var om natten vi sejlede hjem, men ungerne klarede det fint. De legede i børnerummet og tegnede, og var kun lidt vanskelige hvis de skulle side alt for stille. Man kunne jo ske at falde i søvn, fy da...

D.18/8 tager vi afsted i en uges tid i campingvogn, Morten har barselsorlov og jeg har børnepasningsorlov, så en lille ekstra ferie kan det blive til.

Det var alt for denne gang.

Tak til alle for en hyggelig famillecamping, det var alletiders weekend.

 

De kærligste hilsner fra M-klanen i Gudum.

 

Op ] Vinkel køkken ] Legehus ] Tilbageblik ] Mads & Kronprinsen ] Gitte i kulden ] [ Morten & mette har stafetten. ] Kort nyt fra familien. ]