Legehus

Thomas & Anders har fået ny legehus, indendørs !

Med alle de nye miljøregler og godkendelser, skal man nu til at tage emballagen retur. Det mærkes også indenfor områder som levering af kopimaskiner og telefax. Så da Tommy havde været ude at stille en del nye maskiner op, var der pludselig en del store papkasser idet ene hjørne af garagen. Nu er der jo ikke nogen i Damsgaard familien der smider noget væk, som disse kasser kunne jo lige så godt bruges til noget. En legeborg f.eks. Det blev til den viste model, med udvendig trappe, rutsjebane, og mange døre og vinduer. 6 store kasser er der brugt, 3 i hver etage, og samlet lidt forskudt, så der bliver små huler i midten. Der kan frit kopieres fra billederne, den største udgift var pakketape, der gik en hel rulle til projektet.

. …………...

Charlotte er på scenen.

Siden januar har Charlotte øvet replikker. Lokalscenen i Vinkel opfører hvert år et diletantstykke i marts måned. Efter mange og lange aftener og et par ekstra søndage, mente man godt at publikum kunne inviteres. Så helt inde fra Viborg ankom de forventningsfulde tilskuere til den store forestilling. Der kunne købes øl og vin, så man ligesom kunne komme i stemning. Stykket var så hylende morsomt at alle bare havde en god aften. Mange af de andre skuespillere havde medvirket tidligere år, men for Charlotte var det debuten. Hun havde mange replikker, men klarede det flot, uden at skulle havde hjælp af sluføren. Det var der en af de andre der fik. Et spejl var blevet rakt ned under 1. akt, og nu skulle han bruge det i 3. akt, men væk var det ! Så var gode råd jo dyre, men det gik.

Tommy var tildelt en plads på tilskuerpladserne, i selskab med Betty og Thyge. Desuden var Bibi og Henrik med. Alle havde en god aften.

 

Op ] Vinkel køkken ] [ Legehus ] Tilbageblik ] Mads & Kronprinsen ] Gitte i kulden ] Morten & mette har stafetten. ] Kort nyt fra familien. ]