Gitte i kulden

Beretningen fra Århus - fortsat !

Som I nok kan huske, kære familiemedlemmer, startede denne beretning i september. Nu hvor vi skriver '98, og 2. årgang af Familie Nyt snart skal til at udkomme, føler vi trang til at komme med en fortsættelse. og øvrigt kunne vi ikke have skrevet septemberind1ægget bedre selv. Måske bortset fra det med kaffen, - den professionelle sygeplejerske har, sit fag til trods, aldrig faet lært at drikke denne drik. Én enkelt gang, sidste vinter, ønskede hun dog, at bun bavde lært det!!

Nylig var børneafdeIingen flyttet til Skejby Sygehus i splinternye bygninger. Sygeplejersken fra Stautrup var netop gået fra aftenvagt over i ufrivillig nattevagt, p.g.a. sygemelding. Pludselig åbnede de automatiske døre, og et udenlandsk par kom ind I afdelingen. Om dette var fødeafdelingen, spurgte manden. Ét blik på parret viste, at dér var de i høj grad berettiget til at være. Beredvilligt ville natsygeplejersken vise vej, da det ikke var muligt ad sprogets vej at forklare. De 3 fulgtes udenfor børneafdeIingen og mens bygningen, indeholdende fødeafdeIingen, blev udpeget; ja så lukkede de automatiske døre lige så stille.

Det udenlandske par begav sig mod den rette bygning -og fandt forhåbentlig frem. Natsygeplejersken...ja hun blev efter 15 min. i omtrent lige så mange graders frost omsider lukket ind igen.

(Da havde hun også kastet adskillige sten mod vinduerne på afdelingen over børneafdeIing A 1). Jo -den nat kunne en varm kop Gavaliakaffe have giort underværker.

Istedet tilberedte den behjertede natsygeplejerske en kop varm saft og 2 lune lammeskind. og således lykkedes det alligevel at tø den professionelle, ikke kaffeelskende, sygeplejerske op, inden natten var omme. og det var jo godt, for så fik de 4 drenge igen glæde af batteriopladersken, madpakkesmøreren, støvsugersken, kontaktannoncelæsersken .m.m. (Jvf. Familie Nyt, 1. årg. 3. Udgave). Som det nok må stå enhver læser af familie Nyt klart, er det ikke altid nemt at være ene høne I kurven med 4 haner omkring sig! Så det har undertegnede bestemt sig for at gøre noget ved. Både de 4 herrer og jeg kan med glæde fortælle, at en lillesøster er på vej! Vi venter, hun dukker op til juli. Og så håber vi, at Familie Nyt vil regne sig frem til, hvilket nummer i rækken af oldebørn hun bliver. (Nr. 14 eller 15. Red.)

 

Mange kærlige hilsner fra

Gitte og drengene.

P.s. Tak, iøvrigt, for et herligt familieblad! Det er dejligt at høre nyt om forsk. Familiemedlemmer, også udover, hvad man kan nå fam. camping.

 

Op ] Vinkel køkken ] Legehus ] Tilbageblik ] Mads & Kronprinsen ] [ Gitte i kulden ] Morten & mette har stafetten. ] Kort nyt fra familien. ]