2006

  Familiecamping 2006.

Af Tommy.

Vores campingtur startede nærmest om torsdagen, da min lillebror ringede og tilbød sin halvdel i en hytte. De var selv blevet forhindret i at deltage på fuld tid, og mente at vi lige så godt kunne gøre brug af overnatningsmuligheden. Så fredag kunne vi drage afsted mod Nykøbing. Alternativet til hytten var et telt, da vores campingvogn var lejet ud til en familie, som skulle til stævne. Vi var i skarp træning fra sommeren af med at sove i telt, men det var i solskin...

På pladsen havde Hanne og Thorben allerede fundet sig tilrette i en hytte sammen med Mads og Liva, mens Kirsten og Wagner boede lige overfor i en anden hytte. Her fik de gæster, i form af Dorte med Katja, Robin og Mia. Puslespillet hed nu: Få 6 personer til at sove på 9 m2. Det gik...

Betty og Thyge kom og boede i samme hytte som Birgitte og jeg. Sofie sov i sin barnevognskassette. Anders og Thomas var weekend i Haderslev.

Morten, Maria og Maja boede i campingvogn bag hytterne. Bibi, Henrik, Julius og Benjamin havde også campingvogn med.

Mads blev populær da han købte is til alle børnene. Fredagen gik med snak, hygge og leg på legepladsen i skoven.

Hanne kunne næsten ikke få vejret af grin, da Betty satte et tørrestativ op foran grillen. Hanne troede at det var for at give læ, Betty forklarede at det blot var en Sofie-sikring.

Dorte lavede årets stunt, godt hjulet af 2 hunde som Dorte og Morten havde bundet sammen med en snor. De så vildt søde ud, som de løb rundt, drak vand og var enige om retningen. Noget var pludseligt ved at gå galt, Dorte udbryder nej-nej, og hundene bliver forskrækkede og trækker tilbage. Da de ramte et bord som skramler blev de mere forskrækkede og bordet slår 2 kolbøtter ud over det hele. Hundene løb hen mod Dorte, som stod foroverbøjet for at gribe noget og de fejede benene væk under hende. Ingen turde sige eller gøre noget, før de havde sikret sig at Dorte ikke havde lidt overlast. Det havde hun ikke, bortset fra et snit i en finger, slag på benet og forstrakt lårmuskel. Hundene tog ikke skade... Derefter blev der grinet og moret sig over det komiske optrin.

Lørdag middag kom Bo, Christian og Nikolaj. Det blev til lørdag aften og fik grillmaden med. Ole afleverede familien, da han selv skulle til skolejubilæum i Frederikshavn. Det var 40 år siden, at de startede i skolen. Efter festen sov Ole i bilen fra kl. 4.30 til kl. 7. På det tidspunkt var der en flok lokale som løb rundt om bilen og diskuterede om hvis sværd der var størst. Det var prøverne til at skuespil om Tordenskjold.

Gitte og børnene sov i en lejet campingvogn. Alle sovepladser var i brug, da Joakim havde sin kæreste Nadia med, og Andreas havde Anne Katrine med.

Lørdag aften skulle der grilles, men vejret var ikke det bedste. Faktisk stod det ned i stænger. Så vi fik lov til at låne campingpladsens opholdsstue, og kørte grillene ind i garagen. Dér kunne vi tilberede maden, uden at blive gennemblødte. Da de lokale dartmesterskaber var afviklet af 4 campister, kunne vi dække op og indtage alle bordene. Sidst på aftenen blev det tid til at gense nogle af smalfilmene, som findes på DVD sættet. Campingtur i Nibe og Kirsten på stylter var par af hittene.

Søndag morgen måtte jeg køre sydpå, for at lave BMX show til en byfest. Cyklen var ellers stillet i garagen, men Lars som nu kører showet var væltet og slået skulderen. Så nu måtte jeg assistere, og med et par dages træning gik det også.

På pladsen fik Betty, Thyge, Hanne og Thorben frokst, mens de sidste fik morgenmad. Igen var opholdstuen i brug og flere var hjemløse, da hytterne var lejet ud igen. Desværre blev det ikke til sejlture i år, der var ellers et godt opbud at gummibåde, påhængsmotorer og redningsveste. Det blæste for meget.

Tak for en hyggelig og regnfuld weekend.

 

 

Op ] 1997 artikler ] 1998 artikler ] 1999 artikler ] 2000 artikler ] 2001 artikler ] 2002 artikler ] 2003 artikler ] 2004 ] 2005 ] [ 2006 ] 2007 ] 2008 ] 2009 ] 2010 ]